Auto, moto si ambarcatiuni

Imobiliare

Locuri de munca

Promovare online

Electronice si electrocasnice

Moda si Frumusete

Casa si gradina

Mama si copilul

Sport, timp liber, arta

Servicii, afaceri, echipamente firme

Animale de companie

Agro si industrie

Matrimoniale

Masaj Somatic Piatra Neamt - Servicii Masaj Piatra Neamt 0755751891

100 Lei

Descriere 101 vizionari

Masaj Somatic In Piatra Neamt - Servicii Masaj Piatra Neamt 0755751891
Terapia prin masaj este considerata a fi una din cele mai vechi forme de vindecare. Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!
Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea pe care trebuie să o tratăm.
O terapie prin masaj profesional de calitate conceput pentru stimularea simturilor, ce foloseste produse de ingrijire personala de cea mai buna calitate transforma sedinta de masaj într-un ritual de relaxare.
Masaj Somatic Piatra Neamt - Servicii Masaj De Relaxare In Piatra Neamt 0755751891
Masajul este de nelipsit in secolul XXI in cazul tuturor persoanelor, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de un moment de relaxare si odihna in care organismul nostru sa se refaca si sa se reseteze pentru a face fata tuturor evenimentelor urmatoare.
Masajul terapeutic este o combinatie intre masajul de relaxare si masajul de remediere, fiind folositor pentru o gama variata de patologii. Iata cateva beneficii:
vindeca anumite leziuni musculare
imbunatateste circulatia, livrarea de oxigen si nutrienti celulelor musculare
combate inflamatia
imbunatateste imunitatea si tonusul muscular
ajuta in tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza
imbunatateste frecventa cardiaca, respiratorie si tensiunea arteriala
imbunatateste sistemul imunitar si ajuta in combaterea stresului
imbunatateste mobilitatea articulatiilor si flexibilitatea musculara
Efectele benefice masajului de relaxare se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală. Combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi sport, masajul ne ajută să ducem o viaţă sănătoasă pentru corp şi minte.
Tel : 0755751891
https://www.youtube.com/watch?v=AdO_TmhXw0Q
https://www.facebook.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://www.instagram.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://ro.pinterest.com/masajderelaxarepiatraneamt
https://masajderelaxarepiatraneamt.blogspot.com
https://twitter.com/masaj0755751891
https://www.youtube.com/channel/UCN0q9lomNKoR9Xor299hJVw
Email : masajsomatic.piatraneamt@yahoo.com
#masaj #masajderelaxare #masajpiatraneamt #masajsomatic #piatraneamt #neamt #masajsuedez #moldova #romania #massage #massagetherapy #relax #wellness #beauty #health #selfcare #skincare #therapy #deeptissuemassage #healing #healthylifestyle #swedishmassage #reflexology
Siguranta ta! Nu trimite bani in avans prin transfer bancar sau prin Western Union, Money Gram sau alte sisteme de plata. Intalneste-te cu vanzatorul in locuri publice. Contacteaza vanzatorul prin intermediul mesageriei de pe site si nu raspunde mesajelor in care esti rugat sa oferi informatii personale sau financiare.

Comentarii 0

Nu au fost adaugate comentarii