Auto, moto si ambarcatiuni

Imobiliare

Locuri de munca

Promovare online

Electronice si electrocasnice

Moda si Frumusete

Casa si gradina

Mama si copilul

Sport, timp liber, arta

Servicii, afaceri, echipamente firme

Animale de companie

Agro si industrie

Matrimoniale

Salveaza anunt Publicat: acum 3 saptamani Sector 4, București, RO

Operator de chat pentru Operator-Flexibil.com

Descriere 9 vizionari

QR CODE

Avertisment: Subiectele pe care le discutați pot fi adesea tematice pentru adulți (numai text) și este posibil să fiți expus la imagini nud. Ești întotdeauna 100% anonim.

Locație: Remote, funcționează de oriunde cu o conexiune stabilă la internet.
Compensație: plăți săptămânale. Variază de la o medie de 250-300 €.


Despre Operator-Flexibil.com

Operator-Flexibil este o companie profesională de operațiuni de chat dedicată oferirii de asistență excelentă clienților care au nevoie de agenți de chat și moderatori de calitate. Suntem atenți și orientați spre obiectivele noastre față de misiunea noastră de a distra clienții pe platforma partenerului nostru. Servim unele dintre cele mai mari platforme de chat fantasy pentru adulți din România și avem cel mai mare volum de mesaje primite la care să participăm.

Lucrez pentru Operator-Flexibil.com

De la început, ne-am concentrat pe atragerea persoanelor cu cele mai înalte abilități de a construi și dezvolta sistemele noastre pentru a ne asigura că putem oferi soluții de top pentru gestionarea mesajelor de pe platformele partenerului nostru. Echipa noastră este formată din profesioniști calificați, creativi și hotărâți. Operatorii noștri rezolvă probleme și știu că contribuția lor ajută oamenii în fiecare zi și, împreună cu echipa de management, face o mare diferență în atâtea vieți.

Oferim șansa de a deveni un element esențial pentru echipa noastră bazată pe România, complet îndepărtată, dinamică și distractivă, care avansează cu oportunități pentru dezvoltarea carierei. Faceți parte dintr-o companie deschisă la minte în care oamenii nu se tem să facă față tuturor provocărilor, cu sprijin, ceea ce face din aceasta o oportunitate excelentă de creștere.

Despre rol

Un operator de chat de succes trebuie să poată discuta cu oamenii despre dorințele de natură sexuală (numai text). Este nevoie de o minte deschisă și o imaginație bună este esențială pentru a îmbrățișa fanteziile clienților. Un bun operator de chat respectă instrucțiunile generale, dar aplică și bunul simț și gândirea critică înainte de a se angaja în conversații de chat. Deoarece sunteți anonim față de client, cei care pot juca un rol fictiv sunt cei care au cel mai mare succes.
Responsabilități

Vă angajați să răspundeți la mesajele de la clienții de pe chat,
precum și să citiți și să urmați liniile directoare și să sugerați îmbunătățiri.


Cerințe

Peste 18 ani
Acces la un dispozitiv (PC / Laptop / Smartphone / Tabletă) pentru conectarea la platforma de mesagerie.
Acces la o conexiune stabilă la internet.
Fiți foarte deschiși cu simțul umorului.
Nu vă feriți de subiectele tematice pentru adulți (s-ar putea să întâlniți imagini nud).
Atenție la detalii, aplicați gândirea logică și critică.
Abilitățile excelente de comunicare, limbajul scris este o necesitate.
Abilitatea de a lucra independent și de a lua legătura cu managerii.

Detalii

Salariu: 1500
Salariu negociabil:
Mobilitatea postului: Locatie stabila
Recrutare la distanta:
Tip job: Part time
Siguranta ta! Nu trimite bani in avans prin transfer bancar sau prin Western Union, Money Gram sau alte sisteme de plata. Intalneste-te cu vanzatorul in locuri publice. Contacteaza vanzatorul prin intermediul mesageriei de pe site si nu raspunde mesajelor in care esti rugat sa oferi informatii personale sau financiare.

Comentarii 0

Nu au fost adaugate comentarii