Auto, moto si ambarcatiuni

Imobiliare

Locuri de munca

Promovare online

Electronice si electrocasnice

Moda si Frumusete

Casa si gradina

Mama si copilul

Sport, timp liber, arta

Servicii, afaceri, echipamente firme

Animale de companie

Agro si industrie

Matrimoniale

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului ZPI.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate accesa site-ul ZPI.ro (denumit in continuare "Site-ul" ) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumit in continuare "Serviciul ZPI.ro"), si are valoarea unei conventii incheiate intre ZPI.ro si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze Serviciul ZPI.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea Serviciului ZPI.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal
ZPI.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre vpi.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii si a serviciilor de statistica.
Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont nou pe Site iar colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului ZPI.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa contact@zpi.ro.

Continutul Site-ului
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site (Ex: prin adaugarea de imagini sau clipuri video) isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea vpi.ro ci numai raspunderea persoanelor respective.

Limitarea raspunderii
ZPI.ro nu este responsabil pentru inadvertente, omisiuni sau erori in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe vpi.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.
vpi.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului sau de partenerii sai.
vpi.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

ZPI.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciul ZPI.ro ori prin accesarea Site-ului.

Vrei sa ne adresezi alte intrebari? Contacteaza-ne